Opening kantoor Helpt Elkander druk bezocht

Opening kantoor Helpt Elkander druk bezocht

Op donderdag 12 september jl. is het nieuwe kantoor van Helpt Elkander onder grote belangstelling van huurders en overige relaties feestelijk geopend. In totaal kwamen ruim 200 genodigden het nieuwe kantoor bezichtigen.

In de week voor de opening is nog hard gewerkt aan de laatste opleverpunten. Zo zijn de voor- en achtertuin aangelegd en is het kantoor nog voorzien van kunst en vaste beplanting. De reacties van de genodigden waren zeer positief. Vooral de openheid van het kantoor sprak de mensen aan, maar ook over de kunst en de inrichting van de kantoren kreeg men veel complimenten.

De officiële openingshandeling werd verricht door mevrouw Wijnands, wethouder volkshuisvesting. Na het welkomstwoord door de voorzitter van het bestuur, de heer Van Stipdonk werd mevrouw Wijnands uitgenodigd een champagnefles te ontkurken, waarna met alle genodigden geproost werd op het nieuwe kantoor. Alle genodigden ontvingen na afloop het boek ‘Helpt Elkander 1975-2013’. In dit boek vertellen huurders en samenwerkingspartners over de projecten die Helpt Elkander in het zelfstandig bestaan sinds 1975 heeft gerealiseerd.