Vorderingen zorgwoonhuis voor Severinus

Een bezoek aan de bouwlocatie van het nieuwe zorgwoonhuis voor Severinus in Veldhoven laat zien hoe hard er gebouwd is de afgelopen tijd. De referentie naar de omringende agrarische bebouwing valt op zijn plek met de keuze voor donkere, houten gevelelementen. Het woonhuis is onderdeel van de wijkgerichte huisvesting van Severinus haar cliënten, en is ontworpen voor twee groepen van elk zes bewoners. Iedere bewoner krijgt binnen het woonhuis een eigen studio met  badkamer,  zit- en slaapkamer en een eigen terras. Door subtiele verschuivingen onder het dak worden de afzonderlijke groepen aangeduid, duidelijk zichtbaar op de foto’s. Hoewel het op deze beelden lijkt alsof het gebouw al bijna opgeleverd wordt, heeft het gebouw nog een paar maanden nodig voordat de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen. Een moment waar we naar uit kijken!

Lees hier meer over dit project.