Nieuwe website: simpel en overzichtelijk

Nieuwe website: simpel en overzichtelijk

Een helder en minimalistisch design, een concept waarmee we ruim twee jaar geleden zijn begonnen en waarvan we nog steeds overtuigd zijn. Destijds (mei 2011) vroegen wij een aantal mensen wat zij vonden van onze nieuwe website. Resultaat: positief met hier en daar een kritische noot.
Een van die reacties was: “ik mis een overzicht van wat jullie allemaal doen”.

Daarnaast verdwijnt door de smartphones, tablets en ipads de traditionele website; een goede website is een maatwerkpak voor alle apparaten: mobiel, tablet én desktop. Voor ons was het duidelijk: er is werk aan de winkel!

Onze nieuwe website is online! De belangrijkste veranderingen die we hebben doorgevoerd, zijn:

1. Laten zien wat we doen

Hier viel nog een hoop te verbeteren. Voorheen kreeg je per categorie een overzicht van de projecten, maar géén overzicht van alle projecten. Hierdoor was het moeilijk een beeld te vormen wat ons bureau doet – een gemis.
Nu hebben we het anders aangepakt. “Projecten” geeft nu een totaal overzicht van de projecten die op de site staan met de mogelijkheid deze te filteren op categorie.
Project overzicht

2. Keep it simple

In essentie is de website nu ‘platter’. Geen waterval van aparte pagina’s of sub-pagina’s vele niveau’s diep maar juist minder en krachtigere pagina’s.

 

3. Responsive Design

Onze website is nu geoptimaliseerd voor smartphones, tablets én desktops.
Nieuwe responsive website

Wat vindt u van onze nieuwe site?

Wij horen graag uw mening of opmerking!