Bouwfoto’s Koetshuislaan in Waalwijk

Na een aantal maanden intensief bouwen worden de contouren van ons ontwerp aan de Koetshuislaan in Waalwijk duidelijk zichtbaar.  Het ontwerp voor deze twee appartementencomplexen is ontstaan uit een zoektocht naar een heldere hoofdstructuur van horizontale en verticale lijnen die het woonvolume inkaderen. In de plint onder de gebouwen wordt het parkeren ingebed in het park. De transparante entrees aan de boulevard geven de beide gebouwen en duidelijk adres. De twee gebouwen zijn gelegen in de nieuwbouwwijk “Landgoed Driessen”, een ruim opgezette, groene woonwijk die in de laatste jaren grotendeels ontwikkeld is. Binnen de stedenbouwkundige inpassing spelen de zorgvuldig vormgegeven kopgevels een belangrijke rol, enerzijds als markering van de entree tot de wijk, anderzijds als uitnodigende entrees aan de boulevard.