Maxime Walters

Stagiair Bouwkunde
Home Team Maxime Walters

Maxime Walters

Maxime volgt de opleiding bouwkunde aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens het eerste jaar van haar opleiding heeft Maxime stage gelopen bij een uitvoerder op de bouwplaats. Hier heeft ze veel praktijkkennis opgedaan. Dit komt voornamelijk doordat Maxime veel heeft meegeholpen bij de timmermannen en controles heeft uitgevoerd. 

 

Voor haar derdejaars stage heeft Maxime gekozen voor Pauwert Architectuur. Ze wil graag kennis maken met het beroep architect en haar eigen kwaliteiten verder ontwikkelen. Ook zou Maxime haar kennis willen verbreden op het gebied van duurzaam ontwerpen. Duurzaam ontwerpen wordt steeds belangrijker en zal dan ook het uitgangspunt worden in de toekomst wanneer Maxime als architect aan de slag gaat. Ze is dan ook erg geïnteresseerd in het onderwerp duurzaamheid en bewust bouwen. De keuze voor Pauwert Architectuur was dan ook snel gemaakt.  

 

Als Maxime haar bachelor heeft gehaald, wil ze de master ‘Architecture, Building and Planning’ volgen aan de Technische Universiteit Eindhoven. Het uiteindelijke doel voor Maxime is om zichzelf te kunnen registreren in het architectenregister. 

I am still learning

Michelangelo