Albert Heijn

Nijkerk
Home Projecten Albert Heijn
winkelen
Albert Heijn Nijkerk

De bestaande Albert Heijn in Nijkerk was na meer dan 20 jaar toe aan een upgrade om weer te voldoen aan de huidige eisen van deze tijd. Een grondige renovatie en opwaardering van het bestaande gebouw zorgt ervoor dat deze winkel weer een eigentijds en frisse uitstraling krijgt.

De verspringende daklijn en gevels worden rechtgetrokken en krijgen een nieuwe materialisatie. Daardoor zal de donkere plint dienst gaan doen als basement voor de in lichte beplating uitgevoerde bovenbouw. Het geïntroduceerde ‘entreeplein’ zorgt voor een geleidelijke overgang waar de verschillende functies van het nieuwe winkelconcept samenkomen. De transparante plint in combinatie met de houten gevelbekleding en de logo’s begeleiden de bezoeker naar het entreeplein.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Mart Huijbers