Vacature: Architect (ingevuld)

Home Actueel Vacature: Architect (ingevuld)

Pauwert Architectuur zoekt een ambitieuze architect! We zijn op zoek naar een architect met 3 tot 5 jaar werkervaring die ons team in Eindhoven kan komen versterken.

Wie is Pauwert
Pauwert Architectuur is een architectenbureau in Eindhoven. We streven naar duurzame, functionele en mensgerichte gebouwen die zo lang en divers mogelijk te gebruiken zijn. Vanuit een onderzoekende houding werken wij aan een breed spectrum van opdrachten, van woongebouwen en zorgterreinen tot werkomgevingen en logistieke centra. Op verschillende schaalniveaus zijn we continu op zoek naar innovatieve, duurzame concepten en ontwikkelingen. We hebben een sterke focus op integrale samenwerking, in open dialoog met alle betrokkenen gedurende het gehele proces. We zijn ervan overtuigd dat ontwerpen beter worden als we kennis en expertise delen. Daar staan we al ruim 90 jaar voor.

Hoe werkt Pauwert
We werken met circa 25 gedreven architecten, bouwkundigen en BIM modelleurs in Eindhoven aan de wereld van morgen. Dit doen we vanuit de oudste boerderij van Eindhoven, die we onlangs zelf getransformeerd hebben tot ons kantoor. Wij werken hier momenteel aan ca. 50 lopende projecten, allen in verschillende fases van het ontwerpproces. Projecten pakken we op in steeds wisselende teamverbanden die variëren van 2 tot 6 personen naar gelang de complexiteit van het project.

Wie zoekt Pauwert
Door de sterke groei in het aantal opgaves zoeken wij een ambitieuze architect die ons team komt versterken. Wij zoeken iemand met een open houding. Iemand die een goede samenwerking met zowel collega’s als met externen hoog in het vaandel heeft staan, en altijd gemotiveerd is het beste resultaat te bereiken. Wij zoeken iemand die:

– afgestudeerd is aan Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst;
– 3 tot 5 jaar relevante werkervaring heeft;
– Zelfstandig werkt en opgaves assertief oppakt;
– Een goede teamspeler is, want je zal in wisselende teamverbanden werken;
– Sterke grafische en ontwerpkwaliteiten bezit;
– De communicatieve vaardigheden heeft om het bureau te vertegenwoordigen;
– Goede beheersing heeft van Autocad, Revit, 3DSMax, Adobe, SketchUp;
– De Nederlandse taal vloeiend beheerst en kennis heeft van Nederlandse regelgeving.

Wat biedt Pauwert
– Een fulltime positie (32 – 40 uur per week);
– Een uitgebreid kennispalet aan ervaren en jonge collega’s;
– Afwisselende projecten van verschillende schaalniveaus;
– Ruimte voor de uitdieping van persoonlijke interesses tijdens projecten;
– Een werkplek in de oudste boerderij van Eindhoven;
– Salaris en arbeidsvoorwaarden conform Architecten CAO.

Heb je interesse om te solliciteren, stuur dan een e-mail naar info@pauwert.nl met je motivatie, CV en portfolio (max 10MB, of via WeTransfer link). Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via 040 – 281 27 82. Meer informatie over Pauwert Architectuur kun je vinden op de website: www.pauwert.nl.