Vacature: BIM modelleur (ingevuld)

Home Actueel Vacature: BIM modelleur (ingevuld)

Pauwert Architectuur zoekt een enthousiaste BIM modelleur! We zijn op zoek naar een modelleur met 3 tot 5 jaar werkervaring die ons team in Eindhoven wil komen versterken.

Wie is Pauwert Architectuur
Pauwert Architectuur is een architectenbureau in Eindhoven. We streven naar duurzame, functionele en mensgerichte gebouwen die zo lang en divers mogelijk te gebruiken zijn. Vanuit een onderzoekende houding werken wij aan een breed spectrum van opdrachten, van woongebouwen en zorgterreinen tot werkomgevingen en logistieke centra. Op verschillende schaalniveaus zijn we continu op zoek naar innovatieve, duurzame en maakbare concepten en ontwikkelingen. We hebben een sterke focus op integrale samenwerking, in open dialoog met alle betrokkenen gedurende het gehele proces. We zijn ervan overtuigd dat ontwerpen beter worden als we kennis en expertise delen. Daar staan we al ruim 90 jaar voor.

Hoe werkt Pauwert Architectuur
We werken met zo’n 25 gedreven architecten, bouwkundigen en BIM modelleurs in Eindhoven aan de wereld van morgen. Dit doen we vanuit de oudste boerderij van Eindhoven, die we onlangs zelf getransformeerd hebben tot ons kantoor. Wij werken hier momenteel aan ca. 50 lopende projecten, allen in verschillende fases van het ontwerpproces. Projecten pakken we op in steeds wisselende teamverbanden die variëren van 2 tot 6 personen naar gelang de complexiteit van het project. Sinds 2010 werken we onze ontwerpen uit m.b.v. Revit. Onze modelleurs hebben inmiddels een uitgebreide template en bibliotheek samengesteld waar nog volop gezamenlijk aan verder wordt ontwikkeld.

Wie zoekt Pauwert Architectuur
Door de sterke groei in het aantal opgaves zoeken wij een enthousiaste BIM modelleur die ons team komt versterken. Wij zoeken iemand met een open houding. Iemand die een goede samenwerking met zowel collega’s als met externen hoog in het vaandel heeft staan, en altijd gemotiveerd is het beste resultaat te bereiken.

Wij zoeken iemand met:
– een vooropleiding MBO/HBO Bouwkunde;
– 3 tot 5 jaar relevante werkervaring heeft;
– zelfstandig werkt en opgaves kordaat oppakt;
– een goede teamspeler is, want je zal in wisselende teamverbanden werken;
– affiniteit heeft met architectuur;
– goede beheersing heeft van Revit;
– de Nederlandse taal vloeiend beheerst en kennis heeft van de Nederlandse regelgeving.

Wat biedt Pauwert Architectuur
– een fulltime baan (32 – 40 uur per week);
– een uitgebreid kennispalet met ervaren en jonge collega’s;
– afwisselende projecten op verschillende schaalniveaus;
– ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
– een werkplek in de oudste boerderij van Eindhoven;
– salaris en arbeidsvoorwaarden conform Architecten CAO.

Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar info@pauwert.nl met je motivatie, CV en portfolio (max 10MB, of via WeTransfer link). Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via 040 – 281 27 82. Meer informatie over Pauwert Architectuur kun je vinden op onze website: www.pauwert.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.