Kom je ook naar de “Wij zijn IN” informatieavond?

Home Actueel Kom je ook naar de “Wij zijn IN” informatieavond?

Wij zijn IN, ons project in het Brainport Smart District, gaat gestaag door. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een informatieavond op maandag 21 oktober. Toekomstige bewoners en andere geïnteresseerden kunnen die avond meedenken en geïnspireerd raken over dit nieuwe woonconcept. Wij zijn IN staat voor een maximale samenwerking tussen en met de toekomstige bewoners, maar ook tussen de verschillende samenwerkingspartners van het Wij zijn IN team. Dit team bestaat uit Cedrus Vastgoed, Technische Universiteit Eindhoven, Noorderbrand, VOLT & Pauwert Architectuur. Het doel hiervan is tot een duurzamere en prettigere woonomgeving te komen. Wij zijn IN gaat een stap verder dan een CPO woningbouw project, door niet de alleen de vraag te stellen “Hoe wil je wonen?” maar ook de vraag “Hoe wil je leven?”.

Wat dit sociale woonconcept precies inhoudt en wat dit betekent voor de participanten wordt toegelicht tijdens een presentatie. Daarnaast wordt er een kijkje in de keuken gegeven van een werkgroep en worden de eerste ideeën opgehaald over hoe toekomstige bewoners willen wonen en leven. Tijdens de avond kan tevens de locatie van Brainport Smart District worden bezocht, de avond zal namelijk plaats vinden in het Carolus Borromeus College in Helmond, gelegen binnen het plangebied van Brainport Smart District.

Wil je meer weten over dit project, kom vooral naar de informatieavond 21 oktober en laat je stem en ideeën horen! Aanmelden kan via de site van Wij zijn IN: www.wijzijnin.nl .

Datum: Maandag 21 oktober 2019
Tijd: 20.00 – 21.30
Locatie: Carolus Borromeus College, Markesingel 2, 5707 DJ Helmond