Monkey Town

Eindhoven
Home Projecten Monkey Town
recreëren
2.000m²
Kero Vastgoedontwikkeling

Sportpark Eindhoven-Noord is hét sportieve gedeelte van Woensel waar naar hartenlust sporten kunnen worden beoefend. Binnenkort komt daar aan de Vijfkamplaan een nieuwe sportgelegenheid bij. In een multi-inzetbaar gebouw vestigt Monkey Town, een indoor speelhal vol met klim- en klautertoestellen voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Het gebouw bestaat uit een sterke plint van grindbeton met een opbouw van lichtblauwe metallic panelen. Op de panelen komt een patroon van witte lijnen, refererend aan de veldlijnen van de omliggende sportvelden. Aan de entree-zijde van het gebouw gaat de plint van grindbeton over in een vliesgevel. Door hier een insnijding te maken op het logische verlengde van routes ontstaat een herkenbaar entreemoment. Dit moment wordt versterkt door in de opbouw van panelen als het ware een contra-insnijding te maken. Het snijvlak is gevuld met vliesgevel, een extra moment waar daglicht tot diep in de hal doordringt.

De hal wordt gevuld met verschillende speelzones voor specifieke leeftijdsgroepen, een trampoline zone, een laser-arena, een AR/VR ruimte en meerdere party-rooms. Ook komt er een keuken met horecaplein, waar ouders een kop koffie kunnen drinken en lunch kunnen nuttigen terwijl hun kinderen zich uitleven in de speelhal.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Gijs Kersten