Pauwert goed vertegenwoordigd in Eindhoven

Home Actueel Pauwert goed vertegenwoordigd in Eindhoven

Ook dit jaar werd de Dirk Roosenburgprijs weer uitgereikt, de tweejaarlijkse architectuurprijs van de gemeente Eindhoven. We willen Team V van harte feliciteren met de winst. Hun ontwerp voor de vernieuwing van het hoofdgebouw van de TU/e Campus is verkozen tot beste project. Een prachtig gebouw!

Als Pauwert Architectuur hebben we in de afgelopen twee jaar een aanzienlijke bijdrage mogen leveren aan de gebouwde omgeving van Eindhoven. Maar liefst 5 projecten stonden op de long list voor deze Eindhovense architectuurprijs: Sint-Joriskwartier, Havenhof, Entreegebouw Animali, Schrijverskwartier en HTCE96 – TMC. Helaas zijn we dit jaar niet doorgedrongen tot de groep van finalisten, desalniettemin zijn we trots dat onze projecten niet onopgemerkt zijn gebleven!

De komende jaren gaan we uiteraard verder met waar we iedere dag mee bezig zijn: fijne leef- en werkomgevingen creëren, zowel binnen als buiten Eindhoven. Hopelijk zijn we dan over 2 jaar ook weer onderdeel van deze mooie architectuurprijs. Het rapport van de Dirk Roosenburgprijs is terug te vinden via het archief van Architectuurcentrum Eindhoven.

Een kleine rectificatie: In het rapport staan wij foutief genoemd als architect van PLUG-IN-CITY 2.0. We willen niet met eer van dit mooie project strijken, dus bij deze: PLUG-IN-CITY 2.0 is een ontwerp van onze concullega’s van Bygg Architecture.