MTA nadert oplevering

Home Actueel MTA nadert oplevering

Na een lang bouwtraject is het einde in zicht: het nieuwe bedrijfsgebouw voor system supplier MTA wordt bijna opgeleverd!

Eind van dit jaar kunnen de werknemers plaatsnemen achter hun nieuwe bureau met uitzicht over de maïsvelden. Klanten worden ontvangen in de spectaculaire ontvangsthal, en de looplijnen tussen kantoor & productie zijn straks zó kort dat er optimaal samengewerkt kan worden.

Het nieuwe pand is ontworpen met de medewerker als vertrekpunt: hoe kan deze zo optimaal mogelijk werken en presteren? Het ontwerp is gemaakt op basis van opeenvolgende werkprocessen met een productielijn als rode draad daar doorheen. Als voorbeeld zullen in de nieuwe situatie activiteiten als development, production-engineering, ordermanagement en supply-chain management in elkaars verlengde werken. Door zowel de kantoorwerkzaamheden als de productiewerkzaamheden onder één dak te willen brengen, ontstaat de opgave deze twee werelden op een gebalanceerde manier samen te brengen. De geïntroduceerde productielijn is de aanleiding geweest voor het ontwerp van de façade, waar een paviljoen structuur – open en transparant – en een hal structuur – strak en pragmatisch – elkaar ontmoeten.