Buurtschap De Erven zichtbaar in het landschap van Veghels Buiten

Home Actueel Buurtschap De Erven zichtbaar in het landschap van Veghels Buiten

Een enthousiaste bewoner in spe van het nieuwste bouwproject in Veghels Buiten heeft de contouren van zijn toekomstige woonomgeving mooi vast kunnen leggen met een drone! Hier wordt gebouwd aan twee woonerven: De Heerd en De Hofstee.

Enige tijd geleden al ging de schop in de grond voor de twee woonprojecten ‘De Heerd’ en ‘De Hofstee’. Beide woonprojecten zijn onderdeel van deelgebied & buurtschap De Erven in Veghels Buiten. In Veghels Buiten worden huizen gebouwd in clusters, als minidorpjes in het groen. De Erven refereert naar het boerenerf dat midden in het groene landschap ligt. De organisatie van de gebouwen dankt het erf aan de geschiedkundige ontwikkeling van de boerderij. Het woonhuis van de boer staat hierin prominent bij de entree van het erf, waarachter een verzameling van de verschillende gebouwen rondom het erf ontstaat. Beide plannen ademen Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Hoedemakers Bouw & Ontwikkeling bouwt de komende tijd in opdracht van Cedrus Vastgoed hard door om de woningen op te kunnen leveren in het eerste half jaar van 2021.