Parc Fontaine: wonen aan de rand van het Eindhovens Stadswandelpark

Home Actueel Parc Fontaine: wonen aan de rand van het Eindhovens Stadswandelpark

Hoera, Parc Fontaine is opgeleverd! Onlangs heeft iedere bewoner de sleutels gekregen van hun woning in één van de drie witte woongebouwen aan de rand van het lommerrijke Stadswandelpark. Zij kunnen naar hartenlust gaan genieten van de komst van de lente in hun nieuwe woningomgeving in het Eindhovens groene hart. De parkachtige tuin, de buffer tussen de woontorens en de achterliggende wijk, wordt de komende weken verder aangelegd.

Het gehele project heeft een lange adem. Het heeft maar liefst 19 jaar geduurd van start ontwerp tot oplevering. Door meerdere factoren, waaronder een bouwcrisis, is het plan destijds in 2010 stilgelegd. Uiteindelijk is in 2016, na een herontwerp, meer dan de helft van de koopappartementen verkocht aan geïnteresseerden van het eerste uur. Hier zijn wij erg trots op!

We hebben voor dit project nauw samengewerkt met BanBouw en Van Schijndel Bouwgroep, die de handen ineen hebben geslagen om als collectief onder de naam ParkCity BV dit mooie project te ontwikkelen.