Liemerije kiest voor Pauwert Architectuur & Lichtstad Architecten

Home Actueel Liemerije kiest voor Pauwert Architectuur & Lichtstad Architecten

Pauwert Architectuur heeft samen met Lichtstad Architecten de architectenselectie van zorgorganisatie Liemerije gewonnen! Onlangs hebben we samen een (online) pitch gegeven over onze bureaus en visie op de zorg. Met succes, want de komende tijd gaan we samen met Liemerije aan de slag met toekomstplannen voor de hoofdlocatie van Liemerije in Zevenaar.

Liemerije is het adres voor ouderenzorg in de Liemers en omgeving. Zij leveren complete, warme, belevingsgerichte zorg in de buurt van de cliënt. Op de locatie in Zevenaar wonen o.a. ouderen met dementie, lichamelijke- en psychiatrische problemen. Liemerije heeft de ambitie om de komende jaren te investeren in de bebouwde voorzieningen, om daarmee dezelfde hoge kwaliteit van de zorg te kunnen blijven bieden in de toekomst. Zorg in gebouwen die niet alleen passen bij de vraag van vandaag, maar ook een antwoord geven op de vraag van morgen.

Wij hebben erg veel zin in deze nieuwe samenwerking. We kijken er naar uit om mooie, nieuwe woonomgevingen te mogen ontwerpen samen met de bewoners  en medewerkers van Liemerije.