Het is genieten in Veghels buiten

Home Actueel Het is genieten in Veghels buiten

Niet alleen van deze mooie zonsopkomst, maar ook zeker van de realisatie van dit bijzondere plan. De schuurvolumes van de Heerd en de Hofstee tekenen zich steeds beter af in het groene landschap.

De kenmerkende, steile kappen zijn onlangs op de daken getakeld. Daarmee maken ze de volumes in het landschap af. Beide woonprojecten zijn onderdeel van deelgebied & buurtschap De Erven in Veghels Buiten. In Veghels Buiten worden huizen gebouwd in clusters, als minidorpjes in het groen. De Erven refereert naar het boerenerf dat midden in het groene landschap ligt. De organisatie van de gebouwen dankt het erf aan de geschiedkundige ontwikkeling van de boerderij. Het woonhuis van de boer staat hierin prominent bij de entree van het erf, waarachter een verzameling van de verschillende gebouwen rondom het erf ontstaat. Beide plannen ademen Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Hoedemakers Bouw & Ontwikkeling bouwt de komende tijd in opdracht van Cedrus Vastgoed hard door om de woningen op te kunnen leveren in het eerste half jaar van 2021.