Black Forum

Eindhoven
Home Projecten Black Forum
werken
10.000 m²
Kero Vastgoedontwikkeling

Flight Forum is hét Brainport businesspark van Eindhoven. Op dit bedrijventerrein vlakbij Eindhoven Airport liggen bedrijfspanden als zwerfkeien verspreid in het landschap. Black Forum is onderdeel van dit groter geheel.

Black Forum is het laatste stukje van het grootste cluster aan de rand van Flight Forum. Het hoofdvolume maakt de vorm van het bedrijvencluster af, aansluitend op de omringende gebouwen. Het gebouw toont zich overdag als een zwarte eenheid door de strak vormgegeven gevel. Wanneer ’s avonds de lichten aan gaan wordt het ritme van de raampartijen zichtbaar.

Het gebouw functioneert als distributiecentrum én als inspiratiecentrum voor I-team Global, een wereldwijd opererende fabrikant van vloeronderhoudsmachines.

Grote groepen bezoekers van over de hele wereld worden in het nieuwe gebouw meegenomen door het verhaal van o.a. de i-mop, i-vac en i-suit. Verschillende ruimtes worden ingericht als fastfood restaurant, supermarkt of hotelkamer om nieuwe schoonmaakmachines te demonstreren. Het inspiratiecentrum is niet alleen een plaats voor business, maar is bovenal een plaats om te ontmoeten, dineren, en fijn te vertoeven. Een theaterzaal voor 500 man voorziet in conferenties, seminars, training sessies en concerten. Een groot restaurant met open keuken nodigt uit voor lange diners. Daarnaast bevinden zich in het gebouw verschillende foyers, passend bij de maat van iedere groep bezoekers.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Gijs Kersten