Verhuisd naar de oudste boerderij van Eindhoven!

Home Actueel Verhuisd naar de oudste boerderij van Eindhoven!

Het is zover! We zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Jeroen Boschlaan. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het eerste gedeelte, de ‘nieuwe boerderij’ uit 1925, te verbouwen naar een fijne werkplek. Dit alles om de deuren van het kantoor aan de Beemdstraat definitief achter ons dicht te kunnen trekken en een frisse start te maken in onze eigen boerderij.

Verhuizen in gekke tijden
Het plan was natuurlijk om er vanaf deze week met zijn allen aan de slag te kunnen. Dat is helaas niet helemaal aan de orde, maar de verhuizing zelf is wél gewoon doorgegaan; uiteraard met de nodige maatregelen. Met de hulp van een professionele verhuisploeg, maar ook met een flink aantal van ons team zelf, is er afgelopen week in kleine groepjes keihard gewerkt om tóch al onze spullen te verplaatsen. En met succes! Terwijl een deel van ons team vanuit thuis doorwerkt, is een kleiner deel vanaf dinsdag 31 maart in de verbouwde boerderij aan het werk.

Vervolg
Er is nog veel meer werk aan de winkel, want we gaan een nieuw gedeelte bijbouwen en het oudste gedeelte van de boerderij (uit 1583) respectvol onder handen nemen. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang. Maar eerst gaan we nog even doorklussen in de ‘nieuwe boerderij’, waar we de komende weken de rest van de dozen zullen uitpakken, nieuwe meubels gaan maken en andere klusjes moeten afronden. We kijken er ontzettend naar uit om straks met het hele team aan de slag te gaan op onze nieuwe locatie. Stap voor stap volgt dan de rest van de (ver)bouw van de tweede fase. We nodigen je van harte uit om over een tijdje te komen kijken!

 

Ons nieuwe adres is:

Jeroen Boschlaan 1
5642 AP Eindhoven

Telefoonnummer en emailadressen zijn ongewijzigd.