Zonnig ontbijt aan de Jeroen Boschlaan

Home Actueel Zonnig ontbijt aan de Jeroen Boschlaan

Vanochtend hebben wij met het hele team ontbeten op onze toekomstige werkplek; op het erf van het op één na oudste gebouw van Eindhoven, de historische boerderij aan de Jeroen Boschlaan.

Het was fijn om op deze manier gezamenlijk na de vakantie van start te gaan. Het zonnetje scheen en er stond een heerlijk verzorgd ontbijt klaar op de lange ontbijttafel die Henk en Liesbeth zelf voor de gelegenheid in elkaar hadden gezet. Tijdens het ontbijt deelden we onze vakantieverhalen met elkaar.

Na het ontbijt hebben we een rondje gelopen over het erf en de gebouwen eens goed vanbinnen en -buiten bekeken. Henk vertelde enthousiast over de geschiedenis van de plek en de gebouwen, Theo lichtte de eerste ontwerpideeën toe. De komende tijd gaan wij hard werken om een fijne en gezonde werkplek voor onszelf te realiseren.

We zullen de komende maanden regelmatig een berichtje plaatsen om geïnteresseerde lezers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen omtrent de verhuizing. Als je dit leuk vindt om te volgen, houd de website dan goed in de gaten!