Inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua

Home Actueel Inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua

De komende jaren werken we samen met GGZ Oost Brabant, Buro Lubbers en vele anderen aan de toekomst van Levendig Landgoed Huize Padua. In mei 2022 zijn we gestart met het ontwerpen van de eerste woonzorggebouwen. Afgelopen zaterdag konden we deze eerste ideeën tijdens een inloopmarkt in de kas delen met bewoners, ouders, medewerkers en buurtgenoten. Ook andere samenwerkingspartners, zoals Dichterbij en de Herenboeren, stonden klaar voor een praatje met bezoekers van de inloopmarkt.

Om een beeld te geven van hoe een toekomstige woonstudio eruit komt te zien hebben we de plattegrond van een bewonersstudio op ware grootte op zeil laten drukken. Op de plattegrond hebben we meubels gezet: een bed, een kast, een tafel met stoelen, planten. Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om door je toekomstige studio te wandelen. Heel erg leuk voor de toekomstige bewoners en ook een handige gesprekstool!

Wat mogen we écht niet vergeten op Levendig Landgoed Huize Padua? Waar word je blij van, en wat kunnen we verbeteren? We hebben een hoop nieuwe input verzameld via de mooie verhalen en ervaringen van alle bezoekers in de kas. We kijken uit naar het vervolg!