Nieuw woongebouw voor S&L Zorg in Bergen op Zoom

Home Actueel Nieuw woongebouw voor S&L Zorg in Bergen op Zoom

Voor S&L Zorg gaat Pauwert Architectuur het ontwerp maken voor een nieuw woongebouw op De Markiezaten in Bergen op Zoom. S&L Bestuurder Marjolijne Lewis en wethouder Patrick van der Velden hebben onlangs de koopovereenkomst van het perceel getekend.

De Markiezaten wordt een nieuw, groen woongebied in de zuidelijke stadsrand van Bergen op Zoom. S&L Zorg richt zich met de ontwikkeling van dit nieuwe woongebouw op de toekomst. Het gebouw gaat een aantal bestaande locaties die niet meer kunnen voldoen aan de toekomstvisie van S&L vervangen. In het nieuwe zorggebouw krijgen 46 bewoners een ruime studio met eigen badkamer, verdeeld over 5 woongroepen. Iedere woongroep krijgt een gedeelde woonkamer, leefkeuken en buitenruimte. Ook komt er in het gebouw een plek voor dagbesteding, een fijne tuin en een groot dakterras.

We kijken er naar uit om de komende maanden toe te werken naar het ontwerp van een fijn, nieuw gebouw voor S&L Zorg op deze prachtige locatie. Dit gaan we samen doen met projectontwikkelaars Martijn van den Heuvel en Joost Engelen van PM+Vast, en de vele medewerkers van S&L Zorg.