SLP West

Haarlemmermeer
Home Projecten SLP West
werken
10.000 m2
Montea

Op het Schiphol Logistics Park is plaats voor nieuwe logistieke bedrijvigheid. Direct naast luchthaven Schiphol is op een ruim opgezet terrein een nieuw logistieke bedrijfshal ontworpen.

Aan de westzijde van het kavel ligt een zone waar niet gebouw mag worden, bepaald door de aanvliegroute van Schiphol. Deze schuine lijn dwars over het kavel bepaald aan de westzijde de rooilijn van de gevel, en geeft het terrein een aanzienlijke maat voor logistieke bewegingen. Tevens heeft het gebouw hierdoor een goede zichtlocatie aan de A4. Het gebouw is ontworpen naar het drager – inbouw principe. Een sterke drager in de vorm van een witte ‘tafel’ vormt de basis van het gebouw. In een donkere inbouw worden loading docks, overheaddeuren, bedrijfslogo’s en andere functionele elementen geplaatst. Op de hoeken van het gebouw zijn de kantoren vormgegeven als transparante kijkers.

Naar gelang de wens van de toekomstige gebruiker kan het gebouw worden opgedeeld in vier clusters. Ieder cluster heeft zijn eigen entree, kantoor en hal. Per cluster kan tevens nog een uitbreiding van kantoor op de mezzaninevloer plaatsvinden. Door de opzet van een sterke drager (tafel) in combinatie met de symmetrische opgezette transparante kijkers kunnen specifieke wensen van toekomstige gebruikers binnen de huidige structuur worden ingepast.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Daniek Reijnders