Start transformatie Living Vredeoord

Home Actueel Start transformatie Living Vredeoord

Op het voormalige Philipsterrein Vredeoord worden langzaam de contouren van een nieuwe woonwijk zichtbaar. Ook kantoorgebouw Philips VS groeit nu mee naar de toekomst. Voorbereidende sloopwerkzaamheden zijn inmiddels gestart om de kantoortuinen te transformeren naar appartementen. Hiermee is ook Living Vredeoord zichtbaar aan het veranderen.

Uiteindelijk wordt het kantoorgebouw gevuld met 166 appartementen. De nieuwe functie komt tot uitdrukking in balkons die worden opgenomen in het ritme van de bestaande bouw. Het bestaande gebouw blijft wel herkenbaar; het zandkleurige natuursteen, glas en de grijze aluminium kozijnen blijven de belangrijkste gevelmaterialen. Op de begane grond worden terrassen en tuinen ingepast in het groen van de omgeving, hiermee wordt het gebouw in z’n nieuwe functie ook landschappelijk passend aan de nieuwe woonwijk Vredeoord verbonden.

Samen met o.a. Living Vredeoord BV by EQUILIS en Ballast Nedam transformeren we het voormalig Philips kantoorpand tot een levendig woongebouw in een prachtige omgeving!