Lenne van Schie

Architect
Home Team Lenne van Schie

Lenne van Schie

Lenne is architect bij Pauwert Architectuur. Zij heeft haar Master Architecture Building and Planning aan de Technische Universiteit Eindhoven in 2017 afgerond. Naast haar studie was ze actief betrokken bij het organiseren van diverse studie gerelateerde activiteiten en heeft zij haar eerste stappen in de praktijk gezet bij Eek en Dekkers.

Na het behalen van haar diploma is ze begonnen bij Architecten aan de Maas in Maastricht waar zij haar architectentitel heeft behaald na het afronden van haar Beroepservaring Periode. Tevens heeft zij hier veel ervaring opgedaan bij diverse projecten voor (woon-)zorg instellingen en projecten voor het middelbare onderwijs, waarbij ze altijd de focus heeft op het dialoog en integrale samenwerking met alle betrokkenen.

In 2021 is ze als architect begonnen bij Pauwert architectuur. Waar zij met veel enthousiasme woon- en werkomgevingen zal creƫren voor mensen uit alle lagen van de samenleving. Dit sociale aspect komt ook terug bij haar als architect. Ze gaat graag complexe uitdagingen aan, communiceert op een open wijze waarbij ze verbinding zoekt op zowel professioneel als menselijk vlak.