Quy Tran

Bouwkundige / BIM modelleur
Home Team Quy Tran

Quy Tran

Quy is in 2021 begonnen als junior BIM-modelleur. Ze is nog bezig met de laatste loodjes van haar HBO bouwkunde opleiding in Amsterdam. Als specialisatie heeft ze gekozen voor architectonische techniek omdat daar de meeste focus gelegd wordt op de technische en bouwfysische aspecten van het vak. Tijdens haar studie heeft ze al met diverse BIM programma’s gewerkt, maar de interesse in BIM is voornamelijk ontstaan gedurende haar minor BIM coördinatie.

Naast BIM heeft ze ook veel affiniteit met duurzaam en bewust bouwen. Ze vindt het belangrijk om stil te staan bij de impact van de bouwsector op het milieu. Zo heeft ze voor haar afstuderen onderzoek gedaan naar het integreren van groen in een gevelsysteem om de biodiversiteit in een omgeving te versterken. In de toekomst hoopt ze zich ook meer te kunnen verdiepen in het bewust en ‘circulair’ bouwen en dit te kunnen toepassen.

Momenteel ondersteunt ze collega’s bij projecten om haarzelf wegwijs te maken in de BIM tools van Pauwert en om bouwkundige kennis op te doen.