Archicup Eindhoven 2018

Home Actueel Archicup Eindhoven 2018

Pauwert Architectuur gaat op 30 augustus voetballen om de Eindhovense Archicup 2018! Volgende week donderdag strijden zo’n 100 Eindhovense architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten om de nu al felbegeerde beker. In navolging van de succesvolle Archicups in de randstad wordt Archicup Eindhoven dit jaar voor het eerst georganiseerd. Diederendirrix & Pauwert Architectuur samen zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met organiseren van het perfecte toernooi.

Maar liefst 11 teams werpen zich volgende week op het sportveld van de Technische Universiteit Eindhoven in de strijd om zich voetballend te onderscheiden van hun collega’s. We duimen voor een lekker zonnetje met een lekker temperatuurtje zodat we onze voetbalcapaciteiten optimaal kunnen tonen. Vanaf 15.30 kun je ons vinden op het veld naast het TU/e sportcentrum. Kom ons aanmoedigen!

In het speelschema is nog plek voor één team. Werk je bij een bureau voor architectuur, stedenbouw of landschapsarchitectuur in regio Eindhoven en wil je ook meedoen (min. 7 voetballers)? Neem dan contact op met Theo van Hoeve (t.vanhoeve@pauwert.nl) of Christopher Ho (c.ho@diederendirrix.nl)