Pauwert Architectuur finalist Archicup Eindhoven 2023!

Home Actueel Pauwert Architectuur finalist Archicup Eindhoven 2023!

De Eindhovense Archicup beleefde weer een waanzinnige editie! Voor Team Pauwert zelfs de succesvolste editie ooit, met een prachtige tweede plaats op het toernooi! Waar we tijdens de eerste twee jaren van de Archicup niet verder kwam dan één (eigen) doelpunt, wisten we in het derde jaar dan toch een wedstrijdje te winnen. Dit jaar hebben deze stijgende lijn doorgezet. Niet alleen zijn we door de poule fase gekomen, ook wisten we de uiterst spannende halve finale met penalty’s in ons voordeel te beslissen. De finale tegen Architectuurlessen draaide ook uit op penalty’s. Helaas bleek de tegenpartij een nét iets meer constant balspel te spelen. Architectuurlessen is dan ook de terechte winnaar van het toernooi, gefeliciteerd! Misschien de mooiste prijs van zo’n vriendschappelijk toernooi, de sportiviteitsprijs, ging dit jaar naar nieuwkomer LOS Stadomland.

We zijn enorm trots op ons Pauwert team en onze tweede plaats. Ook leuk: met maar liefst 9 doelpunten is onze collega Stan van Sloun gekroond tot topscoorder van het toernooi! Dit leverde hem een tegoedbon voor worstenbroodjes op van onze sponsor DB2. Vandaag trakteerde Stan het kantoor dan ook op een lekkernij.

Archicup 2023 is georganiseerd door collega Theo van Hoeve en Christopher Ho (Diederendirrix). Tijdens het toernooi speelden architecten, stedenbouwkundigen & landschapsarchitecten uit de regio Eindhoven tegen elkaar in een vriendschappelijk toernooi, met 275 deelnemers verdeeld over 20 teams. Wil je volgend jaar ook meedoen met je bureau? Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan Archicup 2024? Schroom dan niet contact op te nemen met Theo van Hoeve (t.vanhoeve@pauwert.nl)

FC Eindhoven AV bedankt voor het beschikbaar stellen van de voetbalvelden en de faciliteiten.

Deelnemende teams: Pauwert Architectuur, VAN AKEN, part of Sweco, Houben / Van Mierlo, Buro Lubbers, KAW architecten, De Twee Snoeken, FAAM ARCHITECTS + tom van tuijn stedenbouw, BiermanHenket, architecten|en|en, KOW, Bedaux de Brouwer Architecten, Denkkamer + 2architecten, LOS Stadomland, de bever architecten, NBArchitecten, Architectuurlessen, HILBERINKBOSCH Architecten, LSWA architecten, MAG architecten, diederendirrix + bureauEAU

Dank aan de sponsors: GEZE Benelux, EQUITONE, Kooy Baksteencentrum B.V., Reynaers Aluminium, Rodruza, Luxlight BV, Colorcoat®,YVI Application Family, DB2 !
Foto’s door: Studio Zonneveld