Pauwert zoekt een architectuur stagiair (ingevuld)

Home Actueel Pauwert zoekt een architectuur stagiair (ingevuld)

Wij zijn op zoek naar een stagiair architectuur vanaf september 2021. Ben of ken jij een architectuur student aan de Technische Universiteit, en zit je aan het einde van je bachelor of in je master? Dan zoeken we jou!

Pauwert Architectuur is een architectenbureau in Eindhoven. Wij werken met circa 25 architecten, bouwkundigen en BIM modelleurs aan uiteenlopende projecten. We streven naar duurzame, functionele en mensgerichte gebouwen die zo lang en divers mogelijk te gebruiken zijn. Vanuit een onderzoekende houding werken wij aan een breed spectrum van opdrachten, van woongebouwen en zorgterreinen tot werkomgevingen en logistieke centra. Op verschillende schaalniveaus zijn we continu op zoek naar innovatieve, duurzame concepten en ontwikkelingen. We hebben een sterke focus op integrale samenwerking, in open dialoog met alle betrokkenen gedurende het gehele proces. Vaak doorlopen wij projecten van initiatieffase tot oplevering, een leerzame werkomgeving.

Wat wij bieden:
– uitgebreid kennispalet van ervaren- en jonge architecten
– een inkijkje in het ontwerp- en bouwproces van A t/m Z
– unieke werkruimte in de oudste boerderij van Eindhoven
– stagevergoeding conform CAO

Wat wij zoeken:
– 32 uur per week beschikbaar
– flexibiliteit om deels op kantoor / deels thuis werken
– Goede software-skills (AutoCad, Adobe Photoshop / Illustrator / InDesign)

Heb je interesse, stuur ons dan een e-mail (info@pauwert.nl) met je motivatie, CV en portfolio. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het centrale telefoonnummer 040 – 281 27 82.