We gaan weer voetballen!

Home Actueel We gaan weer voetballen!

Vorig jaar streden zo’n 100 Eindhovense architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten om de felbegeerde beker. In navolging van de succesvolle Archicups in de randstad werd de Archicup Eindhoven georganiseerd.

Na een leuke eerste editie van de Archicup organiseren Pauwert Architectuur en diederendirrix dit jaar opnieuw de Archicup! Dit jaar wordt er gevoetbald op donderdag 29 augustus bij FC Eindhoven vanaf 15.30uur. Zestien teams verdeeld over vier poules zullen gaan strijden om de Archicup 2019. De winnaars van de poules gaan door naar de halve finales om te knokken voor een finale plek.

De deelnemende teams van dit jaar zijn tot op heden: van Aken – cae, Houben / Van Mierlo, Buro Lubbers, Inbo, BEVER, Architect Direct, De Twee Snoeken, BiermanHenket architecten, architecten en|en, FAAM Architects, KOW Architecten, het sponsorteam, diederendirrix/bureauEAU en Pauwert Architectuur.

In het speelschema zijn nog twee plekken vrij. Werk je bij een bureau voor architectuur, stedenbouw of landschapsarchitectuur in regio Eindhoven en wil je ook meedoen (min. 7 voetballers)? Neem dan contact op met Theo van Hoeve (t.vanhoeve@pauwert.nl) of Christopher Ho (c.ho@diederendirrix.nl)

De Archicup 2019 wordt gesponsord door: EQUITONE, Kooy Baksteencentrum, Studio Zonneveld, Reynaers, Rodruza en hoofdsponsor GEZE.