Koningin Maxima brengt bezoek aan Brightlands Circular Space

Home Actueel Koningin Maxima brengt bezoek aan Brightlands Circular Space

Hooggeëerd bezoek! Koningin Maxima bracht een bezoek aan de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen, waar ze de onder andere een kijkje nam bij de maquette van het toekomstige Brightlands Circular Space. Pauwert Architectuur ontwerpt hier samen met Broekbakema een ensemble van nieuwe gebouwen dat de kern van het Brightlands Circular Space vormt én tegelijkertijd de nieuwe toegang tot de campus maakt.

Brightlands Circular Space zet in op de versnelling van de ontwikkeling van circulaire plastics op industriële schaal. Met nieuwe faciliteiten en recycling-technologieën wordt afval herbruikt als grondstof voor nieuwe producten. Brightlands Circular Space zal dienen als een internationaal knooppunt voor wetenschappelijk en toegepast onderzoek. We zijn trots op dat we hier een steentje aan bij kunnen dragen!

Sinds 2018 heeft Pauwert Architectuur meerdere gebouwen ontworpen op de Brightlands Chemelot Campus, en draagt Pauwert als team sinds 2022 samen met oorspronkelijke supervisor Jan van Iersel zorg voor de totaalontwikkeling van de campus.