Feest bij S&L Zorg! Oplevering Triasdijk & eerste steenlegging Markiezaten

Home Actueel Feest bij S&L Zorg! Oplevering Triasdijk & eerste steenlegging Markiezaten

Bij S&L Zorg vieren ze graag feestjes! Onlangs vierden we de oplevering van het woongebouw aan de Triasdijk in Roosendaal én proostten we op de officiële steenlegging voor het woongebouw aan de Markiezaten in Bergen op Zoom.

Het woongebouw aan de Triasdijk staat middenin een reguliere woonwijk. Dit gaf aanleiding om het gebouw te ontwerpen als drie geschakelde woonhuizen in de wijk, passend bij de bestaande korrel. Verdeeld over 3 lagen wonen hier in totaal 23 bewoners, ieder in een eigen woonstudio. Samen delen de bewoners woonkamers, keukens en een tuin of dakterras. Begin december zijn de bewoners (terug)verhuisd naar het gebouw. Dank aan alle betrokken partijen voor de samenwerking: PM+Vast, FLM Bouwmanagement, Klictet, B&B Bouwadvies, Van Vliet Installatie, Lavoir, en de Kok Bouwgroup. We wensen de bewoners veel woonplezier!

In de Markiezaten wordt nog hard gebouwd. Vorige maand vierden we samen met toekomstige bewoners, medewerkers en het ontwerpteam het leggen van de eerste officiële steen. Dit vierlaags gebouw is ontworpen als twee volumes die in elkaar grijpen, met ruime balkons die weids uitkijken over de Augustapolder. S&L bewoner Ruben had de eer om de eerste steen te onthullen. Eind 2024 zullen hier 46 bewoners hun nieuwe woonstudio kunnen inrichten. De Markiezaten wordt gerealiseerd in samenwerking met PM+Vast, B&B Bouwadvies, BINK en VB groep. Op naar de volgende mijlpaal!

Foto’s door Bas Gijselhart, muv foto van de eerste steen.