Onthulling ontwerp Black Forum op Flight Forum Eindhoven

Home Actueel Onthulling ontwerp Black Forum op Flight Forum Eindhoven

Op Businesspark Flight Forum in Eindhoven hebben wij het nieuwe World Inspiration & Logistic Center voor i-team Global ontworpen, een wereldwijd opererende fabrikant van vloeronderhoudsmachines. Dit bedrijf verraste op 25 oktober zo’n 200 partners met de spectaculaire onthulling van hun nieuwe bedrijfspand. Het gebouw is het laatste stukje van het grootste cluster aan de rand van Flight Forum. Het hoofdvolume maakt de vorm van het bedrijvencluster af, aansluitend op de omringende gebouwen. Overdag toont het gebouw zich als een zwarte eenheid door de strak vormgegeven zwarte gevel. Wanneer ’s avonds de lichten aan gaan wordt het ritme van de raampartijen zichtbaar.

Grote groepen bezoekers van over de hele wereld worden in het nieuwe gebouw meegenomen door het verhaal van de schoonmaakapparaten. Verschillende ruimtes worden ingericht als fastfood restaurant, supermarkt of hotelkamer om nieuwe schoonmaakmachines te demonstreren. Het inspiratiecentrum is niet alleen een plaats voor business, maar is bovenal een plaats om te ontmoeten, dineren, en fijn te vertoeven. Een theaterzaal voor 300 man voorziet in conferenties, seminars, training sessies en concerten. Een groot restaurant met open keuken nodigt uit voor lange diners. Daarnaast bevinden zich in het gebouw verschillende foyers, passend bij de maat van iedere groep bezoekers.

Afgelopen week gaf Kero Vastgoedontwikkeling het startsein voor de bouw van het multifunctionele pand. Het gebouw zal naar verwachting in juli 2020 worden opgeleverd.