Oplevering Brighthouses op Brightlands Chemelot Campus nabij

Home Actueel Oplevering Brighthouses op Brightlands Chemelot Campus nabij

De oplevering van de twee Brighthouses op de Brightlands Chemelot Campus komt steeds dichterbij! Deze twee multi-tenant gebouwen zijn het resultaat van een gewonnen architectenselectie uit begin 2017. Wij creëerden een krachtige drager (constructie, hoofdstramien, materialisatie) met een flexibele inbouw (gevel), waarbinnen een modulair systeem is ontwikkeld die diversiteit en karakter binnen één familie mogelijk maakt.

Brightlands is de merknaam voor vier snel groeiende campussen in Limburg. De Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen legt zich toe op slimme materialen en duurzame chemieproductie. Zo zullen de Brighthouses onder andere het Brightlands Material Center, Isobionics, Zuyd Hogeschool, Sitech Services en The Compound Company gaan huisvesten. Deze verschillende huurders delen faciliteiten, kennis en internationale netwerken met de overige campusbedrijven.

Deze laatste weken van het jaar legt de aannemer de laatste hand aan de Brighthouses, zodat de huurders nog vóór het einde van het jaar hun intrek kunnen nemen in deze twee hightech gebouwen. In 2019 is de Brightlands Chemelot Campus weer twee eigentijdse, transparante en scherpe gebouwen rijker.