Kom in de Kas! Inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua

Home Actueel Kom in de Kas! Inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua

De toekomstplannen voor Levendig Landgoed Huize Padua krijgen steeds meer vorm. Tijdens de jaarlijkse ‘Kom in de kas’ inloopmarkt hebben we het ontwerp voor de eerste gebouwen gedeeld met bewoners, verwanten, medewerkers en geïnteresseerde omwonenden. We ontvingen erg veel enthousiaste reacties, daar doen we het voor!

De komende jaren werken wij voor zorgorganisatie GGZ Oost Brabant aan een prachtig toekomstig woonzorgpark; Levendig Landgoed Huize Padua. Een veilig thuis voor alle bewoners en aantrekkelijke omgeving in het groen voor bezoekers en medewerkers. Deze mooie opgave geven we vorm samen met Buro Lubbers, Klictet en Van de Laar, Bouwbedrijf Berghege. Met elkaar hebben we de afgelopen tijd al veel stappen gezet en de daadwerkelijke bouw van de eerste woongebouwen is in zicht.

Op de inloopmarkt hebben toekomstige bewoners ook hun nieuwe studio kunnen ‘inrichten’ op een plattegrond die op ware grote is geprint. Door een aantal meubels op de plattegrond te zetten krijgen zij al een goed beeld van hoe de nieuwe studio eruit komt te zien. Hopelijk zijn volgend jaar de contouren van de gebouwen al zichtbaar, en kunnen de bewoners hun nieuwe woonplek écht ervaren!